Fab6

Dit zijn de juwelen trends van 2023

Share Article

2023 staat in het teken van maximalisme, grote sieraden die voor iedereen zichtbaar zijn, vooral in de kleur geel-goud. Het motto van dit jaar is ‘Maximize Your Jewelry’. Zoveel mogelijk ringen, zoveel mogelijk oorbellen en lagen van kettingen en ringen. Daarnaast moeten de sieraden ook hun maximale grootte hebben. Grote parels, grote edelstenen en grote kettingen. Meer is meer in 2023

Trends voor kettingen

Kettingen zijn al lang niet meer weg te denken uit de trends, en in 2023 zal dat niet anders zijn. Volgend jaar zal de ketting molliger zijn dan in 2021. Toen was hij al groot. De chunky ketting zal op alle mogelijke manieren te zien zijn, als ketting, armband, oorbellen en ringen, maar zelfs als riem. In kettingvorm zie je ze het meest als heel lange ketting of als choker.

Chokers

De choker is weer helemaal in de mode! Niet alleen als eenvoudige ketting, maar er zijn veel andere soorten chokers voor 2023. Je ziet ze met edelstenen, waaronder diamanten, in verschillende vormen. Zeker een must-have Kettingtrends 2023, elegante choker en lange kettingen

Lange kettingen

Lange kettingen met een groter bedeltje aan het eind of lange grove kettingen zijn een trend in 2023. Dit bedeltje kan bijvoorbeeld een groot logo of een grote edelsteen zijn. Je zult deze lange kettingen in Y-vorm dit jaar veel zien.

Parels

Parels zijn tijdloos en stijlvol. Ze zullen nooit uit de mode raken en je kunt ze altijd dragen, maar de manier waarop ze gedragen worden kan variëren. In 2023 zijn ze perfect rond, ze hebben niet de natuurlijke vorm van parels. De parels zie je vooral in kettingen, maar je vindt ze ook veel in armbanden en oorbellen.

Verschillende lagen

Het dragen van één ketting is niet genoeg in 2023. Hoe meer lagen, hoe beter. Dit kan een mix zijn van heel lange kettingen tot chokers en alles daartussenin. Dit betekent dat je alle hierboven genoemde trends met elkaar kunt combineren.

Ringen trends

Ringen zijn een van de populairste sieraden om te dragen. In 2023 is alles groot en dat geldt ook voor de ringen. Ze moeten opvallen. Je wilt dat mensen je sieraden bewonderen.

Tip: goedkope ringen

Ring aan elke vinger

More is more, dat kun je zeggen voor de meeste sieraden in 2023, maar voor ringen is het beslist More is More. Het liefst een ring aan elke vinger, of zelfs meerdere ringen aan elke vinger. Dit is een trend die ook voor mannen populair is. Deze ringen die je in deze trend ziet zijn vaak de grotere ringen, maar je kunt ze ook combineren met kleinere ringen. Ringtrends 2023, combinatie grote en kleine ringen

Oorbellen trends

Een belangrijke trend die je veel zult zien in 2023 zijn de oorbellen met grote stenen, zowel diamanten als andere edelstenen zie je in deze oorbellen. Deze stenen kun je direct aan je oor dragen, maar ook als hangende oorbellen.

Tip: goedkope oorbellen

Next level hoepel oorbellen

Hoepeloorbellen zijn nooit uit het zicht. In 2023 worden dit grotere, statement oorbellen. Square, Furry en Chunky zijn allemaal gepland voor 2023. Het zijn dus niet meer de lange dunne ringen van een paar jaar geleden. Oorbellen trends 2023, statement oorbellen regenboog

Kroonluchter oorbellen

Oorbellen zijn in 2023 niet alleen dikker, ze zijn ook langer. Oorbellen die lijken op kroonluchters zijn een trend. Dit betekent lange, fonkelende oorbellen. Je kent ze van elke rode loper in Hollywood, meestal gecombineerd met een mooie designerjurk of met een casual outfit voor het contrast. Ze zijn perfect voor elk feest. De laatste jaren is de hele wereld zich meer bewust geworden van de invloed die we op deze planeet hebben. Daardoor zijn ethisch verantwoorde sieraden populair geworden.

You might also like

#Mindey

@mindey