Fab6

Dit zijn de wintersporttrends voor het aankomende wintersportseizoen

Share Article

Jaarlijks gaan duizenden mensen in de wintermaanden op wintersport. Populaire wintersportgebieden in Duitsland en Frankrijk stromen vol met Nederlandse wintersporters die komen voor een leuke wintersportvakantie. Vanaf de herfstperiode stromen de wintersportwinkels weer vol met de nieuwe wintersportuitrustingen. Ga jij komende winter ook op wintersportvakantie? En ben je van plan om nieuwe wintersportoutfit? Of wil je alleen nieuwe ski’s of snowboard kopen? Dan wil je natuurlijk op de hoogte zijn van de laatste wintersporttrends. Je leest ze hier.

De helm met vizier

De helm met vizier is en paar jaren geleden al op de markt gekomen. De eerste jaren zie je sporadisch mensen met zo’n helm met ingebouwd vizier lopen. De verwachting is dat het aankomende winter een trend gaat worden. Vooral onder snowboarders wordt er enthousiast op gereageerd. Het is eenvoudig in gebruik en een snowboard helm met een ingebouwd vizier maakt de wintersportoutfit een stuk stoerder.

Speed lacing voor snowboardschoenen

Een tweede wintersporttrend is de speed lacing voor snowboardschoenen. Ook dit fenomeen is al even bekend, maar de verwachting is dat het deze wintersportvakantie veel te zien is. In plaats van het strikken van losse veters, kan je met het speed lacing systeem je snowboardschoen met één klik strak- en lostrekken. Zo stap je eenvoudig in en uit je schoen.

Opvouwbare ski’s

Nee het is geen 1 aprilgrap, de opvallendste trend voor aankomende wintersportseizoen zijn opvouwbare ski’s. Met de opvouwbare ski heeft Elan een uniek product op de markt gebracht. Door het compacte formaat neem je de opvouwbare ski’s overal naar toe. Wanneer je gaat skiën klap je ze eenvoudig uit waardoor ze weer gebruikt kunnen worden als volwaardige ski’s. Of het daadwerkelijk de gehele markt gaat veroveren is even afwachten, maar er zullen zeker fanatieke wintersporters zijn die de opvouwbare ski’s gaan aanschaffen.

You might also like

#Mindey

@mindey