Fab6

Kaarsen

Share Article

Haal de gezelligheid in huis

Langzaam aan worden de dagen korter en dalen de temperaturen. Hoewel we wel zouden genieten van een eeuwig durende nazomer moeten we er binnenkort toch aan geloven: het najaar komt eraan. Lange zwoele zomeravonden maken plaats voor knusse avonden binnen. Wij genieten dan ook  enorm van de gezelligheid in huis halen op donkere dagen. En hoe doe je dat nou beter, dan met kaarsen?!

Handgeschilderde dinerkaarsen

Dit seizoen wilden we iets speciaals doen in onze collectie kaarsen. Na de trend van draaikaarsen vonden we het leuk om de klassieke vorm van een dinerkaars terug te laten komen, maar deze toch in iets bijzonders te veranderen. Daarom hebben we onze dinerkaarsen met de hand laten beschilderen door een familiebedrijf in Italië. Vandaar dat ook iedere kaars uniek is! We hebben dit najaar verschillende leuke patronen op de kaarsen, zoals een spiraal zodat de kaarsen eruit zien als een zuurstok! Maar ook kleine figuurtjes zoals klavertjes vier, sinaasappels en madeliefjes worden handgeschilderd op onze dinerkaarsen. Het is bijna zonde om ze te ontsteken!

Prikkel de zintuigen

Voor het ultieme knusse gevoel is het leuk om op verschillende plekken in de kamer wat kaarsen te plaatsen. Dinerkaarsen stralen natuurlijk op je eettafel, maar op een dressoir of koffietafel is een geurkaars juist wel leuk! En hiermee vul je makkelijk de kamer met de meest warme geuren. De geurkaarsen van P.F. Candle komen in unieke geurcombinaties zoals amber & moss, en teakwood & tobacco. Na je dinner party vervang je de geuren van het eten zo met aroma’s uit een groen bos of een bergdal.

The more, the better

Het liefst ontsteken we tientallen kaarsen om dat knusse gevoel thuis te creëren. Het leukste is dan ook verschillende kaarsen te combineren. Plaats dinerkaarsen in kandelaren van verschillende hoogtes en combineer ze met waxinelichtjes in mooie houders. Plaats deze setjes kaarsen op verschillende plekken door je kamer voor een speels en gemoedelijk gevoel. Laar die koude dagen maar komen!

You might also like

#Mindey

@mindey