Fab6

Kapsel is belangrijk voor uitstraling

Share Article

Je hoort het wel vaker – je haar beschrijft een groot deel van jezelf of dat je haar een belangrijk deel uitmaakt van jouw identiteit. Er bestaan verschillende soorten kapsels, je hebt een bob, knotjes, steil haar, vlechten, een kort zeer pittig kapsel en nog veel meer verschillende kapsels! Het is belangrijk om een kapsel te kiezen waar jij je goed bij voelt, omdat het een deel van je identiteit is. Je moet je goed voelen achter je kapsel, omdat dat het je signature kenmerk is. Wanneer jij je goed voelt met je haar ga je automatisch zelfverzekerder zijn en straal je dat ook echt uit! 

Welk kapsel

Vraag jij jezelf weleens af welk kapsel nou echt bij je past en/of mooi kan staan? Wil jij je look veranderen, want zeg nou eerlijk het moment dat jij je haar aanpast, verandert je hele look! Loop jij jaren met hetzelfde kapsel en wil je het vernieuwen, maar je weet niet exact hoe? Het moment dat je jouw look wil veranderen moet je rekening houden met een aantal factoren. Allereerst, moet je kijken naar de vorm van jouw hoofd, want sommige kapsels vloeken met een hoofdvorm. Verder, is het verstandig om te kijken naar welke kleur er bij jou past en welke kleur er niet bij je past. Het is voor de rest dus ook nog belangrijk om te kijken naar je gezichtskenmerken!

Kapsel zorgt voor intieme momenten

Je kan door middel van een kapsel veel aandacht trekken, zo kan het zelfs zijn dat je bijvoorbeeld in de club versierd wordt door een persoon. Voor je het weet ga je met die persoon naar huis // heb je een leuke date met je partner en wanneer je thuiskomt wordt je erg intiem. Je wilt naast een nieuwe look ook nog een nieuw avontuur beginnen en besluit speeltjes te gebruiken om jouw avonturen met jouw partner nog sentimenteel te maken. Er zijn verschillende manieren om meer avonturen te hebben onder de lakens, zo is een buttplug een veelvoorkomend iets. Buttplug gebruiken gebeurt steeds vaker en werkt voor veel mensen erg goed. 

Zelfverzekerd

Om je eigen problemen en complexen te overwinnen is het verstandig om de schoonheid van je eigen lichaam te kennen. Elk lichaam is uniek en verdient zijn eigen persoonlijke aandacht. Een mooi kapsel werkt hier goed bij, omdat dat hetgeen is wat je zelfverzekerd laat voelen. Het is altijd spannend om een kapsel te vinden die goed bij jou past, maar daarom is het ook van cruciaal belang om te kijken naar mogelijkheden. Het is handig wanneer jij geen raad weet met je haar om naar een kapper te gaan. 

Kapsel ideeën

Je kan verschillende ideeën opdoen van het internet met betrekking tot je kapsel. Het wereldwijde web helpt je graag bij het vinden van een kapsel. Je kan heel veel inspiratie opdoen door Google, het moment dat jij inspiratie wil kan je gewoon intikken op het web voor kapsels die aansluiten bij de kenmerken van jouw hoofd. Zo kom je in ieder geval een stapje dichterbij van wat je niet wilt en van wat je wel wilt. 

You might also like

#Mindey

@mindey