Fab6

Met deze kerstoutfits val je gegarandeerd op

Share Article

Nog een paar weken en het is weer tijd voor kerst. Voor velen de mooiste periode in het jaar vol gezelligheid. Rondom de kerstdagen zijn er vaak kerstborrels en kersdiners. Tijdens deze borrels en diners wil je uiteraard een verpletterende indruk achter laten. Hoe je dat het best doet? Dat lees je hier!

Kies voor een foute kersttrui

Heb jij een kerstborrel met collega’s staan? Zet jezelf dan in de schijnwerpers met een foute kersttrui. Foute kerstruien zijn enorm populair en niet alleen bij jongeren. Ook steeds meer volwassen mannen en vrouwen die wel houden van een geintje, weten de show te stelen met een foute kersttrui. Zo heb je opvallende gekleurde kersttruien met verschillende patronen verkrijgbaar. Maar het kan nog gekker. Naast de felgekleurde patronen, zijn er ook kersttruien die voorzien zijn van een belletje of met knipperende LED-lampjes. Hiermee trek je nog meer de aandacht. Gegarandeerd een succes!

Ga next leven en ga voor een kerstpak

Is een foute kersttrui niet genoeg en wil je echt next level? Ga dan voor een kerstpak. Chique en toch over de top. Met een opvallende kerstpak weet je zeker indruk te maken. De kerstpak heeft vaak een opvallende basiskleur met daarop kerst gerelateerde patronen en plaatjes. Zo kan je een felblauw of groen pak verkrijgen met daarop opvallende afbeeldingen van de kerstman, kerstboom en ander typische kerst dingen. Het mooie van zo’n kleurrijk kerstpak, er zit vaak een bijpassende en bijkleurende stropdas bij die de gehele outfit afmaakt.

Pak de aandacht met een glinsterende kerstjurk

Speciaal voor de dames die wel houden van uitdagende kleding is er een groen glitter kerstjurk met typische kerstafbeeldingen als een zuurstok en kerstballen aan beide zijden. Juist bij een kerstborrel met collega’s of vrienden waarbij er nog wel eens gedanst wordt, weet je zeker dat je met zo’n glinsterende jurk in het middelpunt van de aandacht staat.

Maak je outfit compleet met hippe kerstschoenen

Je kan ervoor kiezen om onder een kerstpak sneakers te dragen, maar je kan het nog bonter maken. Door te kiezen voor nette schoenen met een kerstthema. Zo zijn er nette lakschoenen verkrijgbaar bet daarop de kerstman, kerstbomen en kerstballen. Mocht je kersttrui of kerstpak niet voldoende indruk maken, weet je zeker dat dit samen met een paar mooie kerstschoenen je zeker lukt.

You might also like

#Mindey

@mindey