Fab6

Must Have! Een bril voor dichtbij en veraf

Share Article

Iedereen die een leesbril draagt herkent zich in het probleem dat veraf kijken door glazen met plussterkte nauwelijks mogelijk is. Het gevolg: je zet je bril continu op en af. Naast dat dit vervelend is voor jezelf, is het ook schadelijk voor je bril. Hoe vaker je een bril op en afzet, hoe minder lang de bril meegaat. Je vraagt je nu vast af of dit niet makkelijker kan en het antwoord is: ja zeker! Wij hebben dé oplossing voor je. Met een multifocale bril met speciale glazen kan je namelijk zowel dichtbij als veraf kijken. Je hoeft een multifocale bril niet meer af te zetten. Hoe eenvoudig is dat?! Door voor een hippe multifocale bril te kiezen kan je de bril ook nog eens gebruiken als trendy modeaccessoire. Zo zie jij er altijd hip uit!

Hippe multifocale brillen

Diverse modellen multifocale brillen zijn beschikbaar. Om jouw keuze een beetje makkelijker te maken lichten we de laatste brillentrends even voor je uit:

  • De Butterfly bril, ook wel het cateye model is een brillentrend die je op het moment erg veel ziet. De multifocale bril is wat groter van formaat, maar daarom een echte eyecatcher! De vlinder achtige vormen zorgen voor een unieke en modieuze look. Bij Croon Glasses shop je het butterfly model in verschillende kleuren. Bekijk onze multifocale butterfly brillen direct in de webshop.
  • Dierenprintjes blijven leuk! De minimalistische panterprint is een brillentrend die veel gedragen wordt. De print past bij vrijwel iedere outfit en kan in iedere situatie gedragen worden. Croon heeft diverse multifocale brillen met dit hippe printje, maar één van onze favorieten is toch wel de Bowie Havanna green multifocus. Dit dikke, maar stijlvolle model heeft verende pootjes en een blue filter die jouw ogen beschermd tegen het felle blauwe licht van beeldschermen.

Multifocale glazen

Een multifocale bril heeft speciale glazen waarmee je zowel dichtbij als veraf kunt kijken. De plussterkte naar keuze zit onderin het glas verwerkt en loopt gelijkmatig op naar het glas bovenin zonder sterkte. Als je dus alleen een bril voor dichtbij nodig hebt is een multifocale bril de ideale keuze. Croon Glasses heeft geen multifocale brillen met minsterkte.

Bestel jouw bril online bij Croon Glasses

Ben je ervan overtuigd dat een multifocale bril iets voor jou is? Shop jouw hippe bril dan eenvoudig online bij Croon Glasses. De webshop heeft een groot aanbod aan diverse soorten brillen waardoor er altijd een bril is die bij jou past! Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

You might also like

sokken assortiment
Fashion

Welke sokken voor dames?

Sokken zijn er in vele soorten en maten. Je vraagt je misschien af welke sokken het beste zijn of waar je sokken met leuke printjes

#Mindey

@mindey